Go to account settings

Over ons

Welkom bij Colletti - De specialist in interieurfolies

Bij Colletti hebben we een passie voor het transformeren van interieurs, zonder dat hier een verbouwing voor nodig is. Dit alles kan met behulp van onze (pvc-vrije) interieurfolies. Onze missie is om milieubewuste oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten, zonder daarbij concessies te doen aan kwaliteit en esthetiek.

Het verhaal van Colletti

Onze naam Colletti is gebaseerd op het verhaal van de oude huisschilder Giuseppe Colletti en zijn creatieve dochter Coletta. Zij vond het schilderwerk van haar vader maar saai en was op zoek naar een manier om haar creativiteit kwijt te kunnen in de projecten van haar vader. Daar waar haar vader meer hield van de traditionele kleuren in en rondom het huis, was Coletta juist meer van mening dat unieke patronen een veel mooier effect geven. Om haar vader te helpen besloot ze om een aantal ontwerpen te maken die haar vader kon namaken in het schilderwerk. Na vele positieve reacties besloten zij om voortaan op die manier te gaan werken.

Wij van Colletti zijn dusdanig geïnspireerd door dit verhaal dat wij Giuseppe willen eren door zijn naam te gebruiken voor ons merk. Echter gaan wij nog een stapje verder. Met de huidige technieken is schilderen lang niet meer de enige manier om je huis van sfeer en kleur te voorzien. Toch vonden wij het idee van de (natuurlijke) patronen in huis een dusdanig goed idee, dat wij speciale interieurfolies hebben ontwikkeld die gebaseerd zijn op de ontwerpen van Coletta. 

Wat we doen

Colletti is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van hoogwaardige interieurfolies. Ons uitgebreide assortiment folies biedt eindeloze mogelijkheden om jouw interieur een geheel nieuwe uitstraling te geven. Of het nu gaat om het renoveren van kantoren, winkels, restaurants, woningen of andere commerciële ruimtes, onze oplossingen zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. 

Onze folies zijn zelf aan te brengen. Toch kunnen wij het ook begrijpen dat je dit liever niet doet. Je hebt dan ook 3 opties als je folies bij ons aanschaft:

  • Zelf wrappen
  • Zelf wrappen na een wrapcursus
  • Laten wrappen door onze partner

De kernwaarden van Colletti

Duurzaamheid en Milieubewustzijn: We geloven in het creëren van prachtige interieurs zonder onnodig het milieu te belasten. Met onze interieurfolies heb je nog jarenlang plezier van jouw “oude” interieur. Bovendien bieden wij ook een grote lijn met interieurfolies die zijn vervaardigd van 100% PVC-vrij materiaal. Deze zorgen voor een nog kleinere impact op het milieu. Bij Colletti streven wij dan ook naar een positieve impact op het milieu en helpen we onze klanten om duurzamere keuzes te maken.

Klanttevredenheid: Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren aandachtig naar jouw behoeften en doelen, en werken nauw samen om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan jouw verwachtingen. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel.

Innovatie: We omarmen voortdurend nieuwe technologieën en trends in de industrie om onze klanten de meest geavanceerde en stijlvolle interieurfolies te kunnen bieden. Ons team is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Vakmanschap: Onze vakbekwame partners hebben jarenlange ervaring in het werken met interieurfolies. We streven naar vakmanschap van topkwaliteit bij elke installatie, met oog voor detail en precisie.

Waarom voor Colletti kiezen?

Weekmakervrij: Alle PVC vrije folies uit het assortiment van Colletti zijn weekmakervrij. Hierdoor zijn deze met een gerust hart te gebruiken in bijvoorbeeld kinderkamers. In de PVC folies zitten wel weekmakers, omdat het materiaal anders hard en bros is en niet bruikbaar is om mee te wrappen. 

PVC-vrij: Onze PVC vrije folies zijn ook echt 100% PVC-vrij en vrij van schadelijke stoffen. De keuze voor een interieurfolie is per definitie een milieuvriendelijke keuze, maar de PVC vrije folies zijn hierdoor éxtra milieuvriendelijk.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze folies zijn van de hoogste kwaliteit en gaan lang mee. Je kunt vertrouwen op onze duurzame oplossingen die jarenlang meegaan.

Professioneel Team: Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het interieurproject, van advies tot installatie.

Tevredenheidsgarantie: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Jouw tevredenheid staat voorop, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wil jij jouw interieur naar een hoger niveau tillen met hoogwaardige en (PVC-vrije) interieurfolies? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor interieur transformaties. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan een duurzame en stijlvolle toekomst voor alle ruimtes.

Een greep uit onze collectie

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen