Go to account settings

Interieurfolies

Interieurfolie van Colletti

Wil jij jouw interieur voorzien van een compleet nieuwe look en feel? Maar heb je niet het budget voor een compleet nieuwe inrichting? Dan is interieurfolie van Colletti echt iets voor jou. Neem snel een kijkje in ons aanbod van luxe interieurfolies.

Wat is interieurfolie?

Nog niet iedereen is bekend met wat interieurfolie nu eigenlijk is. Wij geven daarom graag de extra informatie die je nodig hebt bij het uitzoeken van een geschikt interieurfolie voor jouw huis. Interieurfolie is een folie soort waarmee je eenvoudig bestaand meubilair voorziet van een nieuwe look. Dit kan van alles zijn. Van keukenkastjes die een opfrisser nodig hebben tot het aanrechtblad. Maar ook tafelbladen en vensterbanken kunnen allemaal voorzien worden van een nieuwe look door middel van interieurfolie.

Interieurfolie voor thuisgebruik

De toepasbaarheid van de interieurfolies van Colletti is zeer breed. Hierdoor bepaal je altijd zelf welk meubelstuk of accessoire een nieuwe look verdiend. Veel binnenhuisarchitecten en particulieren maken steeds vaker de keuze voor interieurfolie in plaats van een nieuwe inrichting. Het is namelijk vele malen goedkoper om de interieurfolie op je bestaande inrichting te plakken dan om te kiezen voor een nieuwe inrichting. Bovendien past dit ook helemaal binnen de trend van verduurzamen, waar we de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor hebben. Je verlengt namelijk de levensduur van jouw inrichting aanzienlijk door interieurfolie te gebruiken.

Zakelijk interieur verfraaien met interieurfolie

Interieurfolie is niet alleen geschikt om een huis te voorzien van een nieuwe look, maar ook een zakelijke inrichting. Wij zien steeds meer bedrijven die er voor kiezen om met interieurfolie het zakelijke interieur te voorzien van een frisse look. Denk hier onder andere aan:

Wrappen van deuren
Wrappen van muren
Wrappen van bureau’s
Wrappen van vensterbanken
Wrappen van balies
Wrappen van (archief)kasten
Wrappen van tafels

Op zoek naar een folie voor werkbladen? Dan is het een verstandige keuze om te gaan voor een premium variant die beter bestand is tegen krassen, vuil en zweet.

Verschillende soorten interieurfolie van Colletti

Bij Colletti hebben we een divers aanbod interieurfolies in verschillende designs. Hierdoor is er altijd wel een decor dat perfect aansluit op de gekozen interieurstijl. Bij ieder decor heb je bovendien ook nog de keuze uit verschillende varianten. Of je nu op zoek bent naar een folie met houtlook of toch liever gaat voor een steen/beton look. Bij Colletti is de keuze altijd reuze. Twijfel je over de verschillende designs? Geen paniek, want met de Stalenkaart bestel je een sample van ieder design. Zo krijg je de beste indruk van onze interieurfolies.

Duurzame interieurfolies

Bij Colletti heb je naast de verschillende decors ook de keuze uit twee varianten interieurfolie. Wij zijn namelijk ook de specialist op het gebied van PVC vrije interieurfolies. Deze folies hebben een drastische lagere ecologisch voetafdruk van de PVC houdende varianten. Bovendien zijn deze duurzame folies ook geurloos. Wel zo prettig als je van plan bent jouw huis een makeover te geven met interieurfolie. Gaat deze duurzaamheid dan ten koste van de kwaliteit en prijs? Nee! De kwaliteit van de pvc vrije variant is minstens zo goed als de pvc houdende varianten en qua prijs is er geen verschil. Toch nog vragen over de interieurfolies van Colletti? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of bel naar +31 (0)55 303 1009

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen